előregisztráció BAUMASCHINEN (BAGGER&LADER) TANFOLYAM

Egész Németországban érvényes gépkezelői engedély földmunkagépekre pl.

Baggerek, meghajtástól, mérettől függetlenül, gumikerekes és lánctalpas mind, (BobCat-tól a 40 tonnásig akár) Traktor alapú univerzális földmunkagép, Univerzális földmunkagép, Rakodógépek(laderek, meghajtástól függetlenül),Hidraulikus rakodók, homlokrakodók, forgórakodók, teleszkópos rakodók, kompakt rakodó, vagonkirakó, egyéb rakodógépek stb.

A képzés mint mindig, német nyelven történik, német nyelvű elméleti teszttel. Ahogy eddig is mindig, a tanfolyam időtartama alatt magyar nyelvű szinkrontolmácsolást biztosítunk, magyar nyelvű segédanyagot biztosítunk, a teszt kérdéseket magyarul is felolvassuk stb.

A tanfolyam 2 napos, hét közben kerül megrendezésre (kérésre olcsó szállás lehetőséget biztosítunk, részletek a weboldalon. amíg a készlet tart időrendi sorrendben) 1 nap elmélet, 1 nap gyakorlat.

Saját szállás kereséshez a legegyszerűbb módszer itt keresni a dátum és a hely megadásával: www.trivago.de

A tanfolyam ára 1250 € helyett a magyar csoportnak 549€+50€.

Fizethető két részletben is: 299+50€ kp a tanfolyam kezdetekor, a maradék 30 napon belüli átutalással.

A teljes összeg beérkezése után postán ajánlva kapod meg a jogosítványt (egyösszegű helyben fizetésnél természetesen azonnal, helyben)

A beküldött űrlappal az adott tanfolyamra a regisztrációd rögzítésre került. A német és bajor kormányok döntései alapján amint lehetőség lesz, indulnak a tanfolyamok. Várható a létszám korlátozás, ezért fontos a gyors regisztráció. Amint kapunk időpontot, emailben értesítünk. Kérdésekkel bátran forulj hozzám a "kapcsolat" menüben. Olvasd el az AGB és GYIK menüket is! A Baumaschinen képzés 2 napos, hétfőn és kedden szoktuk tartani.