2024.05.13-14 Baumaschinen (Bagger&Lader) kezelő tanfolyam Großer Baumaschinenschein

Egész Németországban érvényes gépkezelői engedély földmunkagépekre pl. Baggerek és Laderek meghajtástól, mérettől függetlenül, gumikerekes és lánctalpas mind, (BobCat-tól a 40 tonnásig akár) Traktor alapú univerzális földmunkagép, Univerzális földmunkagép, Rakodógépek (Laderek, meghajtástól függetlenül), Hidraulikus rakodók, homlokrakodók, forgórakodók, teleszkópos rakodók, kompakt rakodó, vagonkirakó, egyéb rakodógépek stb.

A képzés mint mindig, német nyelven történik, német nyelvű elméleti teszttel. Ahogy eddig is mindig, a tanfolyam időtartama alatt magyar nyelvű szinkrontolmácsolást biztosítunk, magyar nyelvű segédanyagot biztosítunk, a teszt kérdéseket magyarul is felolvassuk stb.

A tanfolyam 2 napos, hét közben kerül megrendezésre (kérésre olcsó szállás lehetőséget biztosítunk, részletek a weboldalon. amíg a készlet tart időrendi sorrendben) 1 nap elmélet, 1 nap gyakorlat.

Saját szállás kereséshez a legegyszerűbb módszer itt keresni a dátum és a hely megadásával: www.trivago.de

A tanfolyam ára 1250 € helyett a magyar csoportnak 2024-től 699€.

Fizethető két részletben is: 399€ utalással a tanfolyam kezdetekor, a maradék 30 napon belüli átutalással vagy kp a helyszínen.

A teljes összeg beérkezése után postán ajánlva kapod meg a jogosítványt (egyösszegű helyben fizetésnél természetesen azonnal, helyben)

Az űrlap elküldésével jelentkezésed elfogadtuk, benne vagy a csoportban.


A CSOPORT LEZÁRÁSA UTÁN, KB 10-14 NAPPAL A CSOPORT INDULÁSA ELŐTT EMAILBEN KAPOD MEG A SZÁMLÁT, ÉS KÜLÖN EMAILBEN kapod meg a részletes információkat. (Mit kell hozni, hova gyere, stb.) Addig nem megy semmi külön értesítés ki, a jelentkezéssel a helyed biztosított.