AGB -Általános működési feltételek

Jelentkezés/Anmeldung

A kitöltött űrlap elküldésével jelentkezését elfogadtuk, kapni fog egy visszaigazoló emailt az Ön által megadott email címre. A megadott adataival a rendszer egy próbaemailt küld a cím ellenőrzésére. Ha az emailt nem kapja meg rövid határidőn belül, kérjük lépjen velünk kapcsolatba. /

Die Anmeldung zur Schulung bestätigt das System Ihnen kurzfristig mit Ihrem Daten per E-Mail . Sollten Sie keine Bestätigung von uns erhalten, setzen Sie sich bitte kurz mit uns in Verbindung.

Minimális létszám

A tanfolyamokat minimum 20 fő (targonca tanfolyam) vagy 8 fő (minden egyéb tanfolyam) jelentkezése esetén indítjuk. Amennyiben nem érjük el a létszámot, értesítjük a résztvevőket a következő tanfolyami dátumról emailben. / 

Wird die Teilnehmerzahl von mindestens 20 Personen (Staplerschein) oder 8 Personen (alle andere Kurse) nicht erreicht, werden wir Sie rechtzeitig informieren und Ihnen den nächsten Termin bekannt geben.

Részvétel feltételei

  1. Minimum 18 éves életkor. / Das Mindestalter für Teilnehmer beträgt 18 Jahre.
  2. 100%-os testi és szellemi állapot 100% körperliche und geistige Eignung. 

Vegye figyelembe! A tanfolyamon való részvételnek nem feltétele az orvosi alkalmasság, de amennyiben úgy ítéli meg az oktató kétséges helyzetben (ill. később a munkáltatója is) kötelezheti  munkaalkalmassági igazolás (Arbeitsmedizinische Vorsorgeuntersuchung G 25 für Fahr-, Steuer- und Öberwachungstätigkeiten) beszerzésére.

Lemondás feltételei

Vegye figyelembe, hogy a tanfolyam előtt 6 munkanapon belül történő lemondás esetén 50 € sztornózási költséget számít fel az oktatócég!  

Bitte verstehen Sie, dass wir bei Absage innerhalb von 6 Arbeitstagen vor Kurstermin Stornogebühren von 50,00 EUR berechnen müssen. 

A tanfolyamon való nem megjelenés esetén - időben történt írásos lemondás nélkül - a TELJES ÖSSZEG KISZÁMLÁZÁSRA kerül. Nem fizetés vagy késedelmes fizetés esetén a cég illetve a megbízott végrehajtó AZ ÜGYVÉDI és EGYÉB KÖLTSÉGEKKEL (Pl. Mahnungsgebühren) együtt behajtatja. /

Bei Nichterscheinen ohne Abmeldung wird die gesamte Seminargebühr (MIT MAHNUNGEN ETC) fällig.


A tanfolyam időtartama

A tanfolyam időtartama  a résztvevők létszámától függ, ezért kérjük megértését, hogy előre nem tudunk pontos időpontot adni a befejezéshez! Tervezzen nagyobb időráhagyással a biztonság kedvéért./

Die Gesamtdauer der Kurse ist individuell abhängig von der Teilnehmerzahl. Bitte haben Sie daher Verständnis dafür, dass wir im Vorfeld nicht voraussagen können, wie lange die Schulungen jeweils dauern! Sie dürfen allerdings gern ein größeres Zeitfenster einplanen.