Targonca

A legnépszerűbb és legkeresettebb szakmák közé tartozik mai napig. Az áruforgalom, kereskedelem, raktározási feladatok világszintű bővülésben vannak, és ez maga után vonja a szakképzett munkaerő utáni kereletet.

Különösen így van ez Németországban, ahol világ cégek és helyi családi vállalkozások is folyamatosan igénylik a képzett munkaerőt.

A képzés rendkívül cél- és gyakorlatorientált, nincs hónapokig tartó képzés, a törvények által maghatározott, szükséges ismeretek és előírások egy napos tanfolyam és az arra épülő vizsga során megtanulhatók.

Különösen kedvező a magyar résztvevőknek, hogy 2016 tavasza óta már a sokadig magyar nyelvvel támogatott képzést indítjuk el, ahol eddig mindenki teljesítette a feltételeket és elnyerte a német Staplerscheint.

A képzés alatt magyar nyelvű tolmácsolást és segítséget nyújtunk, gyakorlatilag 0 nyelvtudással is működik. Természetesen a későbbiekben mindenkit biztatunk a nyelvtudása további fejlesztésére... :) !

A 20 fő feletti csoportoknak a piaci, német (és egyéb nációjú) csoportokhoz képest ca. 35% kedvezményt is biztosít a képzést végző cég.

1 nap alatt egy új szakma, kedvező áron, mindig jól jöhet. Jelentkezz még ma!

További kérdéseidre választ találsz a GYIK-ben, klikk ide