Ismerd meg csapatunkat

Akik a rendelkezésedre állnak

Sebők Attila vagyok, a magyar csoportok szervezője a tanfolyamokon. 1991 óta több magyar cégemen keresztül foglalkoztam különféle események, programok szervezésével. 2011 óta élek vállalkozóként Németországban, 2016 óta segítek a magyar csoportoknak a munkájában.

Én "csak" abban tudok segíteni, hogy a nagyobb létszámú csoportokat megszervezve kedvezőbb árat tudok a résztvevőknek kiharcolni, másrészről a kevésbé, vagy nehezen érthető német nyelvű oktatás, tesztek és vizsgafeladatok magyar nyelvű tolmácsolásával segítem a jogosítvány megszerzését, a sikeres vizsgát. Mostanra több ezer embernek tudtam ezt a segítséget nyújtani. :)


Az oktatást Nürnbergben több mint 10 éve folyamatosan működő cég végzi. A cégadatok az Impresszumban is megtalálhatjók. Az oktatás jogi és szakmai hátterét teljes egészében az oktató cég biztosítja, az általa a honlapján megadott feltételekkel. www.easystapler.de  A cég állandó partnerei között sok száz kisebb és középméretű cég mellett nemzetközi óriásvállalatok (pl. Siemens, Bosch, BMW stb.) is megtalálhatók.

A képzést a mi csoportjainknak Herr Alex B. végzi általában. Közel 20 éve dolgozik a szakmában sokezer tanfolyammal és sok tízezer résztvevővel a háta mögött. A LINDE berlini központjában végzett oktatói majd vezető oktatói munkája után nyitotta meg nürnbergi magán cégét. 

Nagyon népszerű volt az eddigi csoportjaink köreiben, szereti a magyar csoportokat oktatni :)