Ismerd meg csapatunkat

Akik a rendelkezésedre állnak

Sebők Attila vagyok, a speciálisan magyar csoportok számára elérhető tanfolyamok szervezője.

1991 óta több magyar cégemen keresztül foglalkoztam különféle események, programok szervezésével. Németországban 2011 óta élek, vállalkozóként.

2016 óta a STAPLER-Alex céggel együttműködve mnden résztvevőnek ingyenesen segítem a magyar csoportok megszervezését, valamint a tanfolyamokon részvevőket a kevésbé, vagy nehezen érthető német nyelvű oktatás, tesztek és vizsgafeladatok magyar nyelvű magyarázatával. 

Nagyobb számú csoportokat szervezünki már hosszú ideje, így lehetőségem van a kedvezőbb részvételi díjak eléréslre a magyar csoportoknak a Stapler-Alex oktatásain.


Az oktatást Nürnbergben több mint 20 éve folyamatosan működő cég végzi. A cégadatok az Impresszumban megtalálhatók. A vonatkozó jogi és szakmai hátteret teljes egészében az oktató cég  (STAPLER-Alex, Rathausstraße 6D-90556 Cadolzburg Deutschland, USt-ID-Nr.: DE210745721) biztosítja, az általa a honlapján megadott feltételekkel. Állandó partnerei között sok száz kisebb és középméretű cég mellett nemzetközi óriásvállalatok (pl. Siemens, Bosch, BMW stb.) is megtalálhatók.

A képzést a mi csoportjainknak általában Herr Alex Bernhard tartja, aki a vezető oktatói munkája után, sok éves szakmai tapasztalattal, több tízezer résztvevővel a háta mögött nyitotta meg nürnbergi magáncégét. Bátran mondhatom, hogy nagyon népszerű a csoportjaink körében, és ő is szívesen oktatja a magyar érdeklődőket :)